Queer ervaringen Turkse gemeenschap, Caux 2017 & Iftar

Met veel genoegen delen wij mee dat onze volgende bijeenkomst van de Turks/Koerdische werkgroep plaatsvindt in Rotterdam op de Gaffelstraat 61B.

Op woensdag 7 juni gaan vanaf 18:30 we met de werkgroep in gesprek met Döne Fil. Tijdens dit interview staan haar persoonlijke ervaringen omtrent gender identiteit centraal.

In navolging hierop gaan we in het tweede gedeelte het gesprek aan met de werkgroep. Tijdens deze dag hopen we meer inzicht te verkrijgen in de ervaringen en issues waar queer mensen van kleur dagelijks mee te maken hebben in Nederland. Zowel binnen de ‘eigen’ subgroep maar ook binnen de Nederlandse maatschappij in het algemeen.  We sluiten de avond af met een gezamenlijke iftar.

Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te komen naar Caux Zwitserland kunnen zich tijdens deze werkgroep ook inschrijven en informeren. Dit evenement vindt plaats van 4 tot en met 9 juli. We zullen in totaal met ongeveer 12 personen deelnemen.

Tijdens deze conferentie komen mensen die werkzaam zijn omtrent dialoog en conflictresolutie van over de hele wereld bij elkaar. De Nederlandse delegatie van Armeense, Koerdische en Turkse diaspora hebben een eigen werkgroep programma. Verder is er de mogelijkheid deel te nemen aan andere programma’s omtrent dialoog en conflictresolutie van over de hele wereld.

Ben je ook geïnteresseerd? Kom dan langs, het gehele verblijf (inclusief eten en drinken en overnachting) wordt gesponsord en is dus gratis. Je dient alleen je eigen reiskosten (€200-€250) te betalen.

Om deel te kunnen nemen moet je:
– woonachtig zijn in de gemeente Rotterdam
– student zijn of in de leeftijd van 18 t/m 25
– betrokkenheid hebben met de Turks/Koerdisch/Armeense gemeenschappen

Link programma ‘Just Governance for Human Security: Addressing extremes of all kinds’
http://www.caux.ch/just-governance-programme

Zie ook ons website voor meer informatie
https://thehaguepeace.org/2017/05/01/inschrijving-gestart-vredesconferentie-caux-2017/

Dit event op 7 juni is gratis, maar aanmelden op eventbrite is verplicht.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *