Unmask the dictators from the Great Lakes Region

Tijdens de Nacht van de Dictatuur, presenteren wij het programma: Unmask the dictators from the Great Lakes Region

De Great Lakes Region is een zoetwatergebied in het oostelijk deel van Afrika waar de landen Rwanda, Burundi, Congo, Uganda, Tanzania, Zambia, Sudan en Kenia deel van uit maken. Het is een regio met veel (postkoloniale) problemen en autoritaire regimes. Tijdens Unmask the Dictator zullen enkele sprekers uit een aantal van deze landen vertellen over hun persoonlijke ervaringen met het leven onder een dictatuur. Lukt het jou om aan de hand van hun verhalen te ontdekken over welke dictators het gaat? Test je kennis en maak kennis met mensen die aan een dictatuur zijn ontkomen.

Unmask the Dictator is een samenwerking van ProDemos en the Hague Peace Projects.

© Foto: Anneke Verbraeken

Waar: Prodemos, Hofweg 1-H, Den Haag
Wanneer: 8 september
Tijd: 21:30

Koop hier je kaartje!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *