Impro Dance Jams @ Theater de Vaillant in Den Haag

IMPRO DANCE JAMS
MULTI-FUTURISM ::::: ACTIVISM & DANCE
* For English see below

Is dans voor jou ook een belangrijke vorm van expressie? Wil je je performance en improvisatie skills verder ontwikkelen? Sta je open voor cross-over uitwisseling met dansers van verschillende stijlen? En wil je concepten verbinden aan je dans?

In deze Jams reclaimen we multiculturalisme en creeren we een futuristisch perspectief op multiculturalisme. De benadering hierin is intersectioneel, wat betekent dat we werken met thema’s omtrent klasse, gender/seksualiteit, en ras. Omdat de lessen openstaan voor alle stijlen is er ook ruimte om dans skills met elkaar uit te wisselen. Elke les begint met een warm-up in Noguchi Taiso (Japanse gymnastiekvorm)

Impro Dance Jams
Elke maandag 19:00-21.00
Start 18 september
Theater de Vaillant (Hobbemastraat 120, Den Haag)
Gratis
Minimum leeftijd: 16 jaar
Community art leader: Fazle Shairmahomed
Contact: fazle_s@hotmail.com

IMPRO DANCE JAMS
MULTI-FUTURISM ::::: ACTIVISM & DANCE

Is dance an important way to express yourself? Would u like to improve your performance and improvisation skills? Are you open to cross-over exchange with other dance styles? And are u interested in relating concepts to your dance?

In the Jams we reclaim multiculturalism and create a futuristic perspective on multiculturalism. The approach is intersectional, which means that we will include themes on class, gender/sexuality, and race. The classes are open to any dance style, which creates space to exchange dance skills. Every class starts with a warm-up in Noguchi Taiso (a Japanese gymnastics).

Impro Dance Jams
Mondays 19:00-21.00 from September 18th
Theater de Vaillant (Hobbemastraat 120, Den Haag)
Free participation
Minimum age: 16
Community art leader: Fazle Shairmahomed
Contact: fazle_s@hotmail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *